Ασφαλιστική Κάλυψη

Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ | Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Πάτρα ΔΙΑΣ - Γήπεδα 5 x 5

Αγαπητοί γονείς, στα πλαίσια της συνεργασίας των Ακαδημιών ΔΙΑΣ F.C. με τον όμιλο ΟΠΑΠ, για το πρόγραμμα “Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ“, με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι όλα τα παιδιά των ακαδημιών του Συλλογου μας, έως 14 ετών (γεννηθέντες από 1/1/2007 και μετά), μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα ασφάλισης που προσφέρει ο όμιλος ΟΠΑΠ σε συνεργασία με τις ασφαλιστικές εταιρίες ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ & AIG!

 

Ο Σύλλογός μας, έχοντας επιλεγεί ανάμεσα σε 100-δες Συλλόγους της Ελλάδας, είναι ένας από τους 50 που συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ” και τα παιδιά που επιλέγουν την ακαδημία μας για να μάθουν τα μυστικά του αθλήματος, απολαμβάνουν προνόμια και παροχές που κανείς άλλος Σύλλογος του Δήμου μας, δεν μπορεί να παράσχει. Το γεγονός αυτό, σε συνδιασμό με το ότι όλοι μας οι προπονητές είναι εξαιρετικά έμπειροι με την άθληση και την εκμάθηση ποδοσφαίρου σε παιδιά μικρών ηλικιών, δίνουν στην Ακαδημία ΔΙΑΣ F.C., ξεκάθαρο προβάδισμα στην εμπιστοσύνη που απαιτείται, ώστε ένας γονιός να επιλέξει το Συλλόγο μας για την άθληση των παιδιών και την ενασχόληση συγκεκριμένα με το άθλημα του Ποδοσφαίρου.

 

Υπενθυμίζουμε, ότι πέρα από τη σπουδαία παροχή της ασφαλιστικής κάλυψης, οι αθλητές μας στα πλαίσια του προγράμματος θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν:

  • Αθλητικο Υλικό
  • Συμμετοχή αθλητών σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις
  • Συμμετοχή σε επιστημονικές εκδηλώσεις στις εγκαταστάσεις μας, με εισηγητές μέλη της επιστημονικής ομάδας του προγράμματος